06 - 28 78 20 61 info@yogamettom.nl

Critical Alignment Yoga

Critical Alignment Yoga in Hoofddorp

Wat is Critical Alignment

Iedereen ervaart momenten van spanning in zijn leven. Dit is natuurlijk als het wordt afgewisseld met momenten van complete ontspanning. Helaas komt het daar vaak niet van. We houden onze spanning vast en hierdoor word het ‘opgeslagen’ in het lichaam. Dit kan leiden tot stijve spieren, klachten aan het bewegingsapparaat en een gevoel van mentale spanning. 

Patronen doorbreken

Met Critical Alignment Yoga werken we aan het doorbreken van dit patroon. We oefenen in het bewust loslaten van spanning. Hierdoor ervaar je meer ruimte in je lichaam.

We onderzoeken hoe gewoonten ons lichaam veranderen in positieve en negatieve zin. Door hier helderheid op te brengen én een positief alternatief te bieden kunnen we ons lichaam rechter, sterker en meer ontspannen maken en houden.

Klassieke yoga +

De lessen bestaan uit de klassieke yoga houdingen aangevuld met Critical Alignment oefeningen. Deze oefeningen zijn ontwikkeld om spanning direct voelbaar te maken. Zo weet je waar je aan werkt en voel je snel het verschil tussen spanning en ontspanning.

Luchtig en geconcentreerd

De lessen zijn afwisselend van sfeer en invulling: luchtig, meditatief, speels, educatief, pittig, relaxed, geconcentreerd het kan er allemaal zijn.

Typen lessen

Reguliere lessen

Reguliere lessen zijn lessen Critical Alignment op beginners niveau. Het niveau kan per les verschillen en wordt afgestemd op de groep.

Critical Alignment Restorative

Rustige les gericht op verdieping in de houdingen. De Yin van critical alignment.

Verschillen

We krijgen vaak de vraag wat het verschil is tussen Critical Alignment Yoga en Critical Alignment Therapie. Hieronder een overzicht.

Locatie Faraja Yoga

De yogalessen, therapielessen en intakes worden gehouden in de mooie studio van Stoked About Yoga: Graftermeerstraat 63A
2131AB Hoofddorp De studio zit boven James Auto Service. De ingang is aan de rechterkant van de garage. In de omgeving is voldoende gratis parkeerruimte.

Praktische informatie

Tijden yogalessen

 

Vanaf 1 juni 2021

Dinsdag 9:00 – 10:15 uur Reguliere les

Dinsdag 10:20 – 11:45 Restorative les

Dinsdag 19:15 – 20:30 uur Reguliere les

Dinsdag 20:45 – 22:00 uur Restorative les

Woensdag 19:15 – 20:30 uur Buiten yoga (tot half september)

Vrijdag 19:15 – 20:30 uur Restorative les (vanaf half september)

Zaterdag 11:15 – 12:30 uur Reguliere les

Contact

Voor vragen over de yogalessen neem contact op met Tom Hendriks 

Email: info@yogamettom.nl
Telefoon: 06-28782061