+ 31 (0)6 - 28 78 20 61 tom@yogacentrumhoofddorp.nl

Tom Hendriks

Tom Hendriks

Tom Hendriks

Ik ben Tom, levensgenieter, wereldreiziger, ‘yogayup’, ex-it’er en al acht jaar yogaleraar.

Het is ruim tien jaar geleden dat ik in aanraking kwam met yoga. Ik ben begonnen bij Dirk-Jan Lust in Koog aan de Zaan en was gelijk ‘verkocht’. Het bleek dat hoe meer yoga ik deed hoe beter ik me voelde. Het oplossen van spanning en stijfheid in m’n lichaam door het doen van yoga oefeningen veranderde mijn leven. De stress die ik regelmatig ervoer tijdens mijn werk werd steeds minder.  Ik werd relaxter, meer open en voelde me gelukkiger.

Omdat ik meer wilde weten over yoga heb ik  van 2003 tot 2005 de opleiding tot yogaleraar gevolgd bij Dirk-Jan Lust. Tijdens de opleiding gaf ik m’n eerste lessen in de studio van Dirk-Jan en na de opleiding ben ik les blijven geven.

Mijn honger naar yogakennis was niet gestild en daarom heb ik van 2005 tot 2009 de opleiding tot Critical Alignment Yoga Docent gevolgd bij Gert van Leeuwen.

Na deze intensieve opleiding was het eerst tijd voor wat anders. Een half jaar lang heb ik over de wereld gezworven en de meest prachtige plaatsen bezocht.

Yogales geven is voor mij een van de leukste dingen die er zijn. In september 2010 ben ik mijn eigen studio begonnen in Hoofddorp. Na een jaar “proefdraaien” breid ik vanaf september 2011 het aantal lessen flink uit. Graag verwelkom ik  er veel nieuwe leerlingen zodat ik mijn (yoga)kennis kan doorgeven en mijn enthousiasme kan delen.

Tom Hendriks

Tom in Parivrtta Parsvakonasana

Tom in Parivrtta Parsvakonasana